Εmail Marketing και τα μυστικά του

image

Σήμερα το email θεωρείται ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία μιας στρατηγικής marketing. 


Έρευνες έχουν αποδείξει πως το email marketing ανταμείβει πλουσιοπάροχα όσους ξέρουν να τo αξιοποιούν σωστά, γι΄αυτό άλλωστε θεωρείται ως ένα από τα αγαπημένα εργαλεία πωλήσεων των κορυφαίων marketeers του κόσμου. 


Μια προηγμένη email marketing στρατηγική, είναι μια αμφίδρομη διαδικασία κατά την οποία ο πελάτης εμπλέκεται εξίσου με την επιχείρηση.

Για να πετύχετε, σε βάθος χρόνου, δεν αρκεί μόνο να παράγετε ασταμάτητα περιεχόμενο περιμένοντας την αυτόματη αύξηση των πωλήσεών σας.


Πρέπει να αναπτύξετε μία ισορροπημένη διαδικασία στην οποία αποκτάτε συνδρομητές, τους γνωρίζετε βαθύτερα, επικοινωνείτε με αυτούς, ανταποκρίνεστε στις ανησυχίες τους και τους ενημερώνετε, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να αναλύσετε και να ελέγξετε τις επιδόσεις σας σε αυτό. 


Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το email είναι το καλύτερο εργαλείο για να προσελκύσετε νέους πελάτες αλλά και να διατηρήσετε την αφοσίωση των ήδη υπαρχόντων στην επιχείρησή σας.

To Email Marketing εξακολουθεί να είναι μια από εκείνες τις πρακτικές που εφοδιάζουν την ανάπτυξη της επιχείρησης και αποδίδει μεγάλα ποσοστά ROI ως αντάλλαγμα.


Όταν, μάλιστα, συνδυαστεί με τα υπόλοιπα εργαλεία επικοινωνίας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το κλίμα εμπιστοσύνης που είναι τόσο σημαντικό και για εσάς αλλά και για τους πελάτες σας.


Δημιουργώντας μια αποδοτική στρατηγική Email Marketing, δεν δημιουργείτε μόνο μια συνεχή και ωφέλιμη εμπειρία για τους πελάτες σας, αλλά κυρίως δημιουργείτε μια πραγματικά ανθρώπινη εμπειρία, η οποία αποτελεί και την “καρδιά” του Marketing.


To συγκεκριμένο σεμινάριο, έχει ως στόχο σε μυήσει στα σημαντικότερα μυστικά μια επιτυχημένης email marketing καμπάνιας, που ξεκινά από την σύνταξη ενός αποτελεσματικού email, μέχρι την ανταπόκριση του παραλήπτη.


Θα αναλυθούν βήμα-βήμα τακτικές για να μετατρέψετε τα email της λίστας σας σε επαναλαμβανόμενους πελάτες και πωλήσεις. 


Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν στρατηγικές προσεγγίσεις για την ανάπτυξη του Email Marketing, βάσει των σύγχρονων τάσεων, αλλά και από την εμπειρία του εισηγητή μέσα από την εμπειρία διαχείρησης δράσεων Email Marketing για πληθώρα εταιριών.


Με τον Θοδωρή Γεωργεδάκη,

marketing specialist & 360 business coach με 20ετή εμπειρία στον χώρο του marketing, της διαφήμισης και την διδασκαλία αυτών.


Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το ebook ΕΔΩ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

10 Μαϊου 2021

ONLINE SEMINAR

Εισηγητής

Ο Θοδωρής Γεωργεδάκης έχει 20 χρόνια εμπειρίας σε πλήθος επιχειρήσεων στον τομέα του marketing και της επικοινωνίας.

Ειδίκευση του είναι ο σχεδιασμός επιχειρηματικών στρατηγικών, management, marketing, και έχει σαν στόχο να βοηθήσει δραστικά στη βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την ανάπτυξή τους.

Παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση ή/και συμβουλευτική σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων είτε μέσω σεμιαρίων ή μέσω προγραμμάτων επιχειρηματικής συμβούλευσης σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, ηγεσίας, πωλήσεων, marketing και εργαλείων επικοινωνίας.

Είναι μέλος της AMT Consultants ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Παράλληλα διδάσκει σεμινάρια management & marketing στο Hellas Business Network.

Διατηρεί το www.ideashub101.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία: 10 Μαϊου 2021

Ώρα: 19:00 - 21:00

Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ + ΦΠΑ

Early Booking: 30 ευρώ + ΦΠΑ μέχρι τις 3/5 

Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το link για την παρακολούθηση θα σας αποσταλεί την ημέρα του σεμιναρίου και η έναρξή του θα γίνει στις 19:00.