Αξιοποιείστε στο μέγιστο τα facebook & instagram για την επιχείρησή σας

Τα Social Media συνεχώς εξελίσσονται με εργαλεία τα οποία βοηθούν τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές και σίγουρα δεν θέλεις να μείνεις πίσω από τις εξελίξεις. Με πολύ συγκεκριμένες τεχνικές μπορείς να κάνεις τα Social Media να δουλεύουν για εσένα και την επιχείρησή σου με το λιγότερο δυνατό κόστος με τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.Αυτό το σεμινάριο έχει σαν στόχο να σε εκπαιδεύσει στις νεότερες εξελίξεις των εργαλείων αυτών και να σε κάνει ικανό να τα χρησιμοποιείς με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Αυτό το σεμινάριο έχει σαν στόχο να σε εκπαιδεύσει στις νεότερες εξελίξεις των εργαλείων αυτών και να σε κάνει ικανό να τα χρησιμοποιείς με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Θέματα:

  • Πώς αυξάνεις τις πωλήσεις σου μέσω των social media χωρίς διαφήμιση;
  • Πώς δημιουργείς ένα επιτυχημένο πλάνο αναρτήσεων (posts) στα social media - κατάλληλες ώρες και ημέρες για περισσότερη απήχηση
  • Μέτρηση αποτελεσμάτων και αναπροσαρμογή για το τέλειο αποτέλεσμα
  • Πώς κατασκευάζεις επιτυχημένες διαφημίσεις στο facebook & instagram - τι χρειάζεται να γνωρίζεις
  • Τρόποι προσέγγισης διαφορετικών target group & παραδείγματα
  • Tips για έξυπνη προσέλκυση υποψήφιων πελατών
  • Πώς πετυχαίνεις τη μέγιστη διάδραση με το brand της εταιρείας

Εισηγητής

Ο Αρσένης Πασχόπουλος είναι από τους πρώτους marketers του διαδικτύου στην Ελλάδα με δράση η οποία ξεκινά το 1996.  Είναι Managing Partner στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Just On Line.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Social Media Marketing”, 2010, εκδόσεις Κλειδάριθμος και «Ηλεκτρονικό Εμπόριο» (3η έκδοση 2007,εκδόσεις Κλειδάριθμος).
Έχει εργαστεί στα τμήματα marketing των εταιρειών Shell, Johnson&Johnson, Fiat, Boston University, Όμιλος Δ. Αγγελόπουλου,Γενική Χημικών Προϊόντων.Από τους πρώτους (1996) που δημιούργησαν σεμινάρια Ηλεκτρονικού Εμπορίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και διεξήγαγε κύκλο σεμιναρίων ηλεκτρονικού εμπορίου για την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.  Για 4 χρόνια υπεύθυνος προώθησης και εκπαίδευσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου στον ΑΣΔΑ (Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας). Έχει 15ετή διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικά κολέγια στην Αθήνα και σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ΕΣΕΕ, Καριέρα, κ.α.)Απόφοιτος του Deree College με μεταπτυχιακό στο Boston University. Άρθρα του για την επιχειρηματική χρήση του διαδικτύου εκδίδονται στο blog της Just Online στα socialmedialife.gr και epixeiro.gr