Blog
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Με ποιους τρόπους μπορεί μία επιχείρηση να τα αξιοποιήσει

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελούν μία κοινωνική διάδραση μεταξύ ανθρώπων που δημιουργούν...

Blog
Πώς να δίνεις κίνητρα στο προσωπικό σου

Θέλεις να δημιουργήσεις ένα κλίμα στην επιχείρηση όπου όλοι θα γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και θα πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα;

Blog
Δώσε κίνητρα στην ομάδα σου βάζοντας στόχους

Φροντίστε να έχετε καθημερινούς στόχους. Όπως έχετε στο νου σας και έναν στόχο ζωής για εσάς ή ένα μηνιαίο στόχο, ένα ετήσιο στόχο, φροντίστε να έχετε και έναν ημερήσιο στόχο για το προσωπικό σας.

Blog
5 Απλοί Λόγοι που η Επιχείρησή σας Μένει Στάσιμη

Αν καθώς διαβάζετε το άρθρο εντοπίζετε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω σημεία να ισχύουν στην επιχείρησή σας, θα ήταν σκόπιμο να κάνετε όποια ενέργεια χρειάζεται προκειμένου να το αντιστρέψετε.

Blog
3 εργαλεία για την επιτυχημένη διοίκηση της ομάδας σου

Η αποτελεσματική διοίκηση μιας ομάδας δεν είναι κάτι εύκολο. Αν όλοι γνώριζαν να το κάνουν, όλοι θα γίνονταν ηγέτες.

Blog
3 τρόποι για να ξεχωρίσεις το προσωπικό που αποδίδει

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, διευθυντής ή μάνατζερ μιας ομάδας, πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πόσο παραγωγικά είναι τα άτομα της ομάδας σου και πώς μπορείς να το μετρήσεις αυτό.

Blog
Η απλή εξήγηση του Branding

Πόσο σημαντική και ουσιώδης έχει γίνει, η έννοια του Branding και τι σημαίνει; Η γνωριμία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου με το κοινό, η εικόνα...

Blog
Πώς να εντοπίσεις και να προσεγγίσεις τις καλύτερες αγορές για την επιχείρηση σου;

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες μιας υγιούς επιχείρησης, είναι η συνεχής έρευνα,προς την αγορά παραπλήσιων εταιρειών του ιδίου αντικειμένου κατά κύριο λόγο.

Blog
Tο «Σωστό» Μarketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σου

Άς κάνουμε μια ομαλή αρχή, μαθαίνοντας πρώτα τί είναι στην πραγματικότητα το Marketing. Δυστυχώς είναι μια επιστήμη, που συχνά ερμηνεύεται λανθασμένα από πάρα πολλούς.

Blog
Η πιο Digital στιγμή της ζωής σου

Η επιχειρησιακή άνθιση και προβολή πλέον, ταυτίζεται με την διαδραστικότητα την οποία σου παρέχουν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης* . (socialmedia*).

Blog
Ο ρόλος της δημιουργικότητας στην επιχείρηση σου

Έχεις χάσει την δημιουργικότητα σου; Νιώθεις πως δεν αποδίδει ο κόπος και οι προσπάθειες σου; Δεν μπορείς να βρει πρόσφορο έδαφος, ώστε να ευδοκιμήσει κάτι για το οποίο...

Blog
Νέο πελατολόγιο πώς θα το αποκτήσω και πως θα το διατηρήσω ενεργό;

Φτάνουμε να υπολογίζουμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργών λογαριασμών μόνο από κινητές συσκευές. Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό, γιατί εκείνοι εκεί έξω, είναι όλοι εκείνοι οι δυνητικοί πελάτες που ψάχνετε.

Blog
Ακολούθησε τους σωστούς τρόπους διαχείρισης του πελάτη

Ορισμένες φορές αγνοούμε ένα πολύ σημαντικό παράγοντα, ένα παράγοντα,. Ποιος είναι αυτός όμως; Ο παράγοντας του να ενδιαφέρεσαι για όλους τους πελάτες σου, είτε εντάσσονται σε(Β2Β)-(businesstoBusiness), είτε (B2C)-(BusinesstoConsumers)

Blog
Εντυπώσεις από το σεμινάριο «Facebook & Instagram - Nέα Εποχή»

Ολοκληρώθηκε επιτυχημένα τα σεμινάριο με θέμα "Facebook & Instagram - Nέα Εποχή" στις 10 Ιουλίου 2018. Ο εισηγητής Αρσένης Πασχόπουλος παρέδωσε στους συμμετέχοντες χρήσιμα εργαλεία...

Blog
Μinitips για mini εμπορικές επιχειρήσεις

Η επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Σημαντικός παράγοντας γι' αυτό είναι τα τεράστια πολυκαταστήματα τα οποία έχουν την δυνατότητα να κάνουν μεγάλες προσφορές στους καταναλωτές.