image

Το απόλυτο σύστημα προσλήψεων, αξιοποίησης και ανάπτυξης των εργαζομένων.


Η Performia είναι ένας διεθνής οργανισμός, με δραστηριότητα σε 23 χώρες, επικεντρωμένος πλήρως στην υποστήριξη των διαδικασιών πρόσληψης & αξιολόγησης Ανθρώπινου Δυναμικού.​

H Performia παρέχει λύσεις για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, μέσω πολύτιμων αλλά απλών online εργαλείων.​

Από την αρχή του 2001, η Performia έχει αναπτυχθεί σταθερά και αξιολογεί σήμερα περίπου 6.000 υποψήφιους την εβδομάδα ανά τον κόσμο.​

Οι ήδη υπάρχοντες πελάτες της Performia αναγνωρίζουν το πόσο χρήσιμη είναι εκφράζοντας μεγάλη ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των εφαμοργών της.​

Με την Performia ενισχύουμε τις εταιρίες βοηθώντας να αναπτυχθούν γρηγορότερα και να γίνουν περισσότερο σταθερές.

image

Η ΑΜΤ Consultants είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του OnLine συστήματος αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού Performia, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

image

Η Performia είναι ένας διεθνής οργανισμός με δραστηριότητα σε 23 χώρες, επικεντρωμένος πλήρως στην υποστήριξη των διαδικασιών πρόσληψης & αξιολόγησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

image

Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 on-line τεστ και συνεντεύξεις και το σύστημα αξιολόγησης Performia έχει καταφέρει παγκοσμίως να παραδίδει περίπου 6.000 τεστ την εβδομάδα.


Σε ποιους απευθύνεται η Performia;

Η Performia είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και αποτελεσματικό "εργαλείο" - σύστημα διαχείρισης της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού μίας επιχείρησης.

Κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, νεοσύστατη ή υπάρχουσα, με λίγους ή πολλούς εργαζόμενους θα βρεί την Performia αναγκαία για την βελτίωση και ανάπτυξή της.

Μπορεί να βοηθήσει ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο εξέλιξης για κάποιο στέλεχος το οποίο επιθυμεί να ενισχύσει την αυτοεπίγνωση του με στόχο την αυτοβελτίωση.


Τί μπορεί να κάνει η Performia για εσάς;

Προγραμματισμός Εκπαίδευσης και Βελτίωσης Προσωπικού
image

Ο υποψήφιος ή ο εργαζόμενος της επιχείρησής σας, έχει πραγματικά τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες της θέσης του;

Θα μπορούσε να γίνει κάτι για να βελτιωθεί;

Μπορείτε να το ανακαλύψετε με τη βοήθεια του συστήματος Performia.

Αναδιοργάνωση Επιχείρησης ή Τμήματος
image

Φανταστείτε τι προνόμιο είναι να γνωρίζετε τη δυνατότητα κάθε μέλους του προσωπικού σας.

Πριν προχωρήσετε στην αναδιοργάνωση της επιχείρησής σας αξιοποιείστε τις δυνατότητες της Performia.

Γνωρίζοντας ποιος ταιριάζει καλύτερα σε ποια θέση, μπορείτε να δημιουργήσετε το καλύτερο σε απόδοση σύνολο.

Πρόσληψη Προσωπικού
image

Το σύστημα Performia είναι πολύ αξιόπιστο ως προς την ανάλυση της προσωπικότητας και της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στις προσλήψεις, καθώς μια λάθος πρόσληψη μπορεί να προκαλέσει χάσιμο χρόνου και να κοστίσει ακριβά στην επιχείρηση.

Επιλογή Άξιου Συνεργάτη
image

Μία συνεργασία μπορεί να σας βάλει σε δύσκολες καταστάσεις αν υπάρχει σύγκρουση προσωπικοτήτων.

Κάντε τεστ με το σύστημα Performia στον προτεινόμενο συνεργάτη σας από πριν και μειώστε το ρίσκο των δυσάρεστων εκπλήξεων.

Επίλυση Αντιπαραθέσεων
image

Συχνά σε μία εταιρία συναντάμε έντονες αντιπαραθέσεις και αναστατώσεις μεταξύ εργαζομένων, στελεχών και διοίκησης.

Με τη βοήθεια της Ανάλυσης Προσωπικότητας από την Performia μπορείτε να εντοπίσετε ποια είναι τα άτομα που εμποδίζουν την ομαλή συνεργασία ή κατά κάποιον τρόπο δουλεύουν ενάντια στην επιχείρηση και να τους διαχειριστείτε.

"Δίκαιη" Προαγωγή
image

Ακόμα κι αν τα επιτεύγματα του στελέχους είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν προάγετε κάποιον, είναι πιθανόν να κάνετε "ακριβά" λάθη, τα οποία αργότερα είναι δύσκολο να διορθωθούν.

Με το σύστημα της Performia, μπορείτε να δείτε καλύτερα αν το άτομο έχει πιθανότητες να τα καταφέρει σε μία ανώτερη θέση.

Τα οφέλη της αξιολόγησης Performia

Επιλογή του καταλληλότερου συνεργάτη
Πρόβλεψη συμπεριφοράς εργαζόμενου
Καθορισμός προτύπων, σύμφωνα με τους στόχους της επιχείρησης
Θετική ενεργοποίηση εργαζόμενων
Αξιολόγηση καταλληλότητας εργαζομένου ή κενών κατάρτισης
Ομαλή αύξηση παραγωγικότητας
Οικοδόμηση κλίματος εμπιστοσύνης
Προγραμματισμός σταδιοδρομίας
Μάθετε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Τύποι Αξιολογήσεων Performia

image

Ανάλυση Προσωπικότητας (EXEC-U-TEST)

Η Ανάλυση Προσωπικότητας, επίσης γνωστή ως Exec-U-Test, αποτελείται από 200 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και ο χρόνος συμπλήρωσης είναι κατά μέσο όρο 30 λεπτά.

Το τεστ παρουσιάζει 10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, που δείχνουν πώς ο υποψήφιος ή ο εργαζόμενος θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη ζητούμενη θέση εργασίας.

Τα αποτελέσματα είναι ακριβή, άμεσα και δίνουν μια σαφή εικόνα της σχέσης του ατόμου με τον εαυτό του, τη δουλειά του και τους γύρω του.

Το τεστ δεν δίνει απλώς μία ακριβή ιδέα για το αν το άτομο αυτό είναι κατάλληλο για τη θέση, αλλά υποδεικνύει επίσης πώς μπορεί να γίνει η καλύτερη διαχείριση του ατόμου αυτού, αν προσληφθεί ή αν είναι ήδη εργαζόμενος.

Το τεστ αυτό είναι ένα εξαιρετικό και ανεκτίμητο εργαλείο, τόσο για την πρόσληψη όσο και για την ανάπτυξη προσωπικού.

image

Ανάλυση Πωλήσεων

Η Ανάλυση Πωλήσεων από την Performia έχει στόχο να βρίσκει τα δυνατά και αδύνατα σημεία ενός πωλητή και να επισημαίνει τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Η ανάλυση γίνεται σε 12 περιοχές πώλησης όπως: εξυπηρέτηση πελατών, γνώση του προϊόντος κλπ

Πριν προσλάβετε έναν πωλητή, μπορείτε με αυτό το τεστ να τον αξιολογήσετε ως προς την παραγωγικότητά του (απόδοση), την προσωπικότητά του, το κίνητρό του, καθώς και το επίπεδο γνώσης και εμπειρίας του για τη θέση αυτή. Αποτελείται από 120 ερωτήσεις χωρίς χρονομέτρηση.

Υπάρχουν 3 επιλογές του συγκεκριμένου τεστ:

α. για Διευθυντές Πωλήσεων
β. για Πωλητές
γ. για εν δυνάμει Πωλητές

image

Έλεγχος Απόδοσης Συνέντευξης

H καλύτερη πρόβλεψη για τα μελλοντικά αποτελέσματα ενός υποψηφίου.

Ο Έλεγχος Απόδοσης από την Performia εξετάζει λεπτομέρειες της απόδοσης ενός ατόμου από όλες τις απόψεις. Δίνει μία ακριβή σύνοψη της παραγωγικότητάς του και εξηγεί πώς μπορεί να επαληθευθεί αυτή, αν χρειαστεί.

Είναι συνέντευξη που διεξάγεται μέσω Internet και δεν έχει χρονικό περιορισμό.

Ο υποψήφιος καλείται να περιγράψει με δικά του λόγια την παραγωγικότητα και απόδοση του.

Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει γραφήματα που απεικονίζουν το ύψος της παραγωγικότητας του και να δώσει όποια άλλα στοιχεία θεωρεί απαραίτητα για να δείξει την απόδοσή του.

image

Τεστ Ευφυΐας (IQ Test)

Το τεστ Ευφυΐας έχει σχεδιαστεί για να μετράει την ικανότητα του ατόμου να επιλύει προβλήματα.

Σχεδόν κάθε θέση εργασίας απαιτεί το άτομο να μπορεί να επιλύει προβλήματα μέχρι ένα ορισμένο βαθμό. Από τη στιγμή που είναι σαφές τι θα απαιτήσει μία θέση εργασίας, το Τεστ Ευφυΐας θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο άτομο για αυτές τις απαιτήσεις.

Υπάρχουν 80 ερωτήσεις προς απάντηση και ο υποψήφιος έχει 30 λεπτά να συμπληρώσει το τεστ.

image

Tεστ Επιδεξιότητας

Το Τεστ Επιδεξιότητας στοχεύει στο να ανακαλύψει το επίπεδο επακριβούς αντίληψης (αποτύπωσης) του ατόμου.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προσλαμβάνετε στελέχη τα οποία θα πρέπει να φροντίζουν να εκτελούνται οι οδηγίες της διοίκησης επακριβώς.

Το τεστ αυτό δείχνει επίσης αν το άτομο είναι επιρρεπές σε ατυχήματα ή όχι, πράγμα που αποτελεί σημαντικό παράγοντα αν, για παράδειγμα, η θέση απαιτεί το χειρισμό ακριβού μηχανικού εξοπλισμού.

Το τεστ Επιδεξιότητας είναι ένα τεστ με χρονομέτρηση που χρειάζεται κανονικά 2-5 λεπτά να ολοκληρωθεί.

image

Δείκτης Ηγεσίας

Το τεστ αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προαγωγή προσωπικού σε επιτελικές θέσεις ή για την πρόσληψη νέων στελεχών.

Αναλύει γρήγορα τη δυνατότητα του ατόμου να ηγείται άλλων και επίσης τονίζει τα σημεία στα οποία μπορεί να βελτιωθεί το άτομο.

Εξετάζει πόσο καλά το άτομο εντοπίζει την πηγή ενός προβλήματος και συνεπώς πόσο εύκολα ή εύστοχα το χειρίζεται.

Το τεστ αυτό αποτελείται από 30 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο υποψήφιος και δεν χρονομετρείται.

Ποιό πακέτο Performia καλύπτει τις ανάγκες σας

Πακέτο 20 Αξιολογήσεων

SMALL

72.00€/αξιολόγηση (10% έκπτωση)

Πακέτο 50 Αξιολογήσεων

MEDIUM

64.80€/αξιολόγηση (19% έκπτωση)

Πακέτο 100 Αξιολογήσεων

LARGE

58.40€/αξιολόγηση (27% έκπτωση)

Πακέτο 200 Αξιολογήσεων

X LARGE

52.80€/αξιολόγηση (34% έκπτωση)

Υπολογίστε το κόστος αγοράς αξιολογήσεων Performia με βάση αριθμό υπαλλήλων που επιθυμείτε να αξιολογήσετε

Αριθμός Υπαλλήλων:
Τιμή 60€
Σύνολο 60€

Η επιλογή του κατάλληλου πακέτου καθορίζεται πάντα από τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Τα παραπάνω πακέτα αποτελούνται από αριθμό αξιολογήσεων.

Στην κάθε αξιολόγηση μπορείτε να επιλέξετε από ένα (1) έως και τα έξι (6) διαθέσιμα τεστ/ερωτηματολόγια που περιγράφονται παραπάνω.

Η τιμή της κάθε αξιολόγησης ΔΕΝ επηρεάζεται ή τροποποιείται από την ποσότητα των τεστ/ερωτηματολογίων που περιέχει η κάθε αξιολόγηση.​

Ενδεχομένως να στοχεύετε στην αξιολόγηση υπάρχοντος προσωπικού, υποψηφίων ή πιθανά συνδυασμό αυτών των δύο.
Αν στοχεύετε στην πρώτη κατηγορία (υπάρχον προσωπικό) τότε ο αριθμός των αξιολογήσεων που θα χρειαστείτε είναι ξεκάθαρος.

Για την δεύτερη κατηγορία (υποψήφιοι), ένας ασφαλής τρόπος είναι να υπολογίσετε 3-4 υποψήφιους για κάθε θέση που θέλετε να στελεχώσετε, με την προϋπόθεση όμως ότι έχετε κάνει πολύ σχολαστική προεπιλογή πριν από την αξιολόγηση και έτσι καταλήξατε στους 3-4 επικρατέστερους.​

Σημαντικό κοστολογικό όφελος προκαλεί η πρόβλεψη των αναγκών σας για όλο το έτος μιας και η αγορά οποιασδήποτε ποσότητας αξιολογήσεων, ισχύει για ένα (1) χρόνο από την ημερομηνία αγοράς. Στα πακέτα των αξιολογήσεων, όσο πιο μεγάλο πακέτο αποφασίσετε να αγοράσετε, τόσο μειώνεται αντίστοιχα το κόστος ανά αξιολόγηση. ​

Παράδειγμα: Αν κάποιος ενδιαφέρεται να αξιολογήσει 18 άτομα, τον συμφέρει πιο πολύ να αγοράσει το πακέτο “SMALL” που κοστίζει ακριβώς το ίδιο με τις 18 αξιολογήσεις, αλλά εμπεριέχει 20 αξιολογήσεις λόγω της αντίστοιχης έκπτωσης.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.