Το Α και το Ω της Διοίκησης

50€


Περιλαμβάνει 6% ΦΠΑ

Ποσότητα:

Σπαταλάς πολύτιμο χρόνο και ενέργεια κινούμενος ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις και οι στόχοι σου δεν επιτυγχάνονται ταχέως; Με τo βιβλίο αυτό θα μπορείς να βρίσκεις λύσεις, να θέτεις και να πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!

Το βιβλίο “Το Α και το Ω της Διοίκησης: Πώς να Πετυχαίνεις τους Στόχους σου” θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τι είναι πραγματικά σημαντικό σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και θα σου δώσει το βασικό “εργαλείο” διοίκησης για να συντονίσεις και να εναρμονίσεις τις ενέργειες σου, ώστε να οικοδομήσεις την ορμή και την ισχύ που χρειάζεσαι για να πετύχεις. 

Χαρακτηριστικά

Στο βιβλίο αυτό θα μάθεις: Το βασικό εργαλείο διαχείρισης του ηγέτη. Πώς να δημιουργείς και να πετυχαίνεις ένα αποτελεσματικό στρατηγικό σχέδιο. Πώς αυξάνεις τη βεβαιότητα στο ότι παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Τι χρειάζεσαι για να παρακολουθείς και να ελέγχεις την παραγωγή. Πώς καταφέρνεις όλα τα μέλη της επιχείρησής σου να ακολουθούν τις εντολές σου. Τι είναι αυτό που θα αυξήσει την ταχύτητα υλοποίησης των στόχων σου. 

Με μια πλήρως εναρμονισμένη επιχείρηση και προσωπική ζωή, θα γίνεις μια ασταμάτητη μηχανή ισχύος. Ένα πολυεργαλείο για την διοίκηση στην εκπληκτική τιμή των 50€.