Επαγγελματίας Υποψήφιος

Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία εύρεσης του ιδανικού εργοδότη ή ετοιμάζεσαι να μπεις δυναμικά στην αγορά εργασίας, τότε κάνε σίγουρο πως θέτεις τα σωστά θεμέλια για μια επιτυχημένη καριέρα ΤΩΡΑ. Μάθε πως πρέπει να διαμορφώσεις το CV σου και τι ακριβώς χρειάζεται να πετύχεις στη συνέντευξη, ώστε να εντυπωσιάσεις τον υποψήφιο εργοδότη σου.  

 

Η ΑΜΤ Consultants είναι εδώ για σένα. Στοχεύοντας πάντα στην επιτυχία, μπορείς με πολύ απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο, να διαμορφώσεις το CV σου στα αγγλικά και στα ελληνικά ενώ παράλληλα προετοιμάζεσαι για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που καλύπτουμε στην προετοιμασία:1. Δημιουργία / Διαμόρφωση ενός επιτυχημένου CV


  • Μία (1) συνάντηση (live ή online) διάρκειας περίπου μισής ώρας γνωριμίας για απόκτηση πληροφοριών και προσδοκιών αλλά και ανάλυση στόχων για την καριέρα (είτε εργασιακή είτε ακαδημαϊκή)
  • Διαμόρφωση του βιογραφικού από τον Σύμβουλο Καριέρας σε ελληνικά ή αγγλικά
  • Τελικές διορθώσεις και οριστικοποίηση του βιογραφικού


2. Δημιουργία Cover / Motivation letter σε ελληνικά ή αγγλικά, συνδυασμένο άρτια με το βιογραφικό που έχει δημιουργηθεί.


3. Εκπαίδευση και προετοιμασία για τη συνέντευξη


  • Εκπαίδευση διάρκειας περίπου δύο (2) ωρών πάνω σε θέματα επικοινωνίας, συμπεριφοράς, body language για να μπορέσεις να πετύχεις τον στόχο σου.


Σε περίπτωση που επιθυμείς μεμονωμένα κάποιο από τα παραπάνω, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Εισηγητής

Η Άρτεμις Νιάρχου ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων μέσω του τομέα της εκπαίδευσης και αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού (HR). Εργάζεται στην εταιρεία AMT Consultants και έχει βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες να εκπαιδεύσουν και να βελτιώσουν το προσωπικό τους.


Ο Φιλώτας Νιάρχος ειδικεύεται στην επικοινωνία και στις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει εργαστεί σε δύο από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Είναι Υπεύθυνος Ανάπτυξης στην εταιρία Νανοτεχνολογίας "ΑΜΕΝ Technologies" του ΤΕΠΑ "Λεύκιππος" στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και Υπεύθυνος Δράσεων στην περιβαλλοντική οργάνωση "we4all".

Λεπτομέρειες