Ξύπνα το Θηρίο Μέσα Σου

FREE


Περιλαμβάνει 24% ΦΠΑ

Ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του ένα ανεκμετάλλευτο δυναμικό άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, το δυναμικό αυτό παραμένει ανεκμετάλλευτο σε ολόκληρη τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν ποτέ τους στόχους που θα ήθελαν. Πώς μπορείς να ξεκλειδώσεις το δυναμικό αυτό;

Πως γίνεται να μη σε επηρεάζουν οι αποτυχίες του παρελθόντος; Μάθετε τώρα γιατί κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν τα όνειρα τους και πως τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να πετύχεις κι εσύ τα δικά σου. 

Χαρακτηριστικά

Ο Χρήστος Ιστόριος είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων ενισχύοντας το marketing και το branding τους.

Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες και προσωπικό μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως Marriott International, ELKEPA, Inter Continental Hotels σε θέματα διοίκησης, ηγεσίας, στρατηγικών marketing, και οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης.

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων στην ASTER Superior Hospitality Management Institution.